fairleven

Fair, Duurzaam & Leuk!

Eco Weetjes

Een reactie plaatsen

Ecoweetjes.nl is de gids van Ecomama. Ecomama is gewoon een mama die probeert een beetje duurzamer en meer eco te leven in deze wegwerpmaatschappij. Maar zonder daarbij luxe op te geven. Dus zoek je shops, ideetjes of tips, dan is dit the place to be!

Wie is Ecomama?

Wie is Ecomama? Ik dus, Paula. Ik beheer de Ecomama website. Ik schrijf over nieuws, producten, de eco lifestyle en speur steeds naar meer achtergrondinformatie. In de afgelopen tijd heb ik veel informatie verzameld omtrent eco shops en ideeën. Die wil ik graag delen. Omdat Ecomama.nl een onafhankelijke website is, deel ik op Ecoweetjes.nl mijn tips en ideeën.

Natuurlijk zou het fantastisch zijn als ik al mijn tijd zou kunnen stoppen in Ecoweetjes.nl en Ecomama.nl. Want met zoveel ideeën en enthousiasme staan er altijd nieuwe plannen op stapel. Maar tot die tijd werk ik op een kantoor waar ik mijn marketingkennis en saleskennis gebruik voor commerciële doeleinden.

Ik woon met man en kind op het platteland. Drie jaar geleden was ik nog een geboren en getogen stadsmens, dus in het dorp waar ik nu woon ben ik eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Ik geniet met volle teugen van de ruimte en de natuur terwijl je me ook nog vaak in de stad vindt voor een bioscoopje of stapavond met vriendinnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s