fairleven

Fair, Duurzaam & Leuk!

Huishoudhandschoenen

Een reactie plaatsen

Duurzame huishoudhandschoenen.

De Green tips huishoudhandschoenen zijn de eerste sociaal en ecologisch verantwoorde huishoudhandschoenen ter wereld. Ze zijn gemaakt van natuurrubber uit duurzame bossen en dragen het FSC keurmerk van de Forest Stewardship Council. Het rubber wordt op een fair trade manier geproduceerd in Sri Lanka. De handschoenen zelf zijn groen. Echt groen dus! Van binnen en van buiten!

Het natuurrubber voor de handschoenenkomt van een plantage op Sri Lanka. Daar wordt op een duurzame manier omgegaan met het milieu en met de rubberbomen. Hierdoor wordt de biodiversiteit bevorderd. Het keurmerk van de Forest Stewardship Council op de handschoenen bevestigt de duurzame bosbouw.

Op de plantage wordt ook sociaal verantwoord gewerkt. Met de fair trade meerprijs voor elke kg rubber worden de levensomstandigheden van de arbeiders verbeterd.

De huishoudhandschoenen hebben een lange levensduur en zijn duurzaam in het gebruik. Ze zitten lekker en zijn leverbaar in 4 maten: small, medium,large en x large.
De huishoudhandschoenen zijn biologisch afbreekbaar. Ook de verpakking is milieuvriendelijk: een kartonnen doosje dat gemakkelijk recycleerbaar is.

Huishoudhandschoenen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s