fairleven

Fair, Duurzaam & Leuk!

Gemeente organiseert duurzaamheidsbeurs

Een reactie plaatsen

De gemeente Smallingerland organiseert op 22 september een beurs rondom duurzaamheid in schouwburg De Lawei in Drachten.

De gemeente Smallingerland heeft duurzaamheid hoog in ’t vaandel staan. Om dat te benadrukken én om onze inwoners kennis te laten maken met verschillende vormen van duurzaamheid, organiseren wij, in samenwerking met de Rabobank Drachten, een Duurzaamheidsbeurs. Deze beurs, waar ook interessante sprekers zoals Helga van Leur zullen optreden, wordt gehouden op zaterdag 22 september in schouwburg De Lawei van 11.00 -16.30 uur. Toegang is gratis!

Wedstrijd ‘Kunst van Afval’ Lijkt het je leuk om een dagje Dierenpark Emmen of Aquazoo te winnen en ben je tussen de 4 en 12 jaar? Doe dan mee met de wedstrijd ‘Kunst van Afval’! Om mee te doen maak je een kunstwerk van afval, bijvoorbeeld van plastic, kranten, restafval of tuinafval. Het kunstwerk mag iedere vorm hebben, maar mag niet groter zijn dan 1 m3. Lever je kunstwerk, voorzien van je leeftijd, je naam, adres en telefoonnummer, in op zaterdag 22 september 2012 tussen 09.30-10.30 uur bij Schouwburg de Lawei. Een deskundige jury gaat de kunstwerken bekijken en dezelfde middag, om 16.00 uur, vindt de prijsuitreiking plaats in de Lawei tijdens de Duurzaamheidsbeurs. De winnaar in de categorie 4-8 jaar wint een dagje Aquazoo voor 4 personen, de winnaar in de categorie  9-12 jaar wint een dagje Dierenpark Emmen voor 4 personen. De winnende kunstwerken zijn daarna nog 2 weken te zien in de hal van het gemeentehuis.

Meer info.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s