fairleven

Fair, Duurzaam & Leuk!

Energieverbruik gezin

Een reactie plaatsen

Energie verbuik van het gezin kan drastisch naar beneden. Tip 3

Energie verbuik van het gezin ligt nooit bij één iemand. Daarnaast zijn steeds meer gezinsleden oplaadbare apparaten gaan gebruiken. Zo ook de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan mobiele telefoons. Door de jaren heen zijn er zo steeds meer apparaten die wij opladen en met ons meenemen. Als een apparaat echter klaar is met opladen, verbruikt de adapter nog steeds stroom. De energiemeter tikt weer vrolijk verder.

Voorkom stroomverbruik wanneer uw lader nog in het stopcontact zit, maar niet meer laadt! De Chargestop helpt u daarbij. Hij schakelt na een druk op de knop de stroom in en na 8 uur automatisch weer uit.

Stand-by verbruik van opladers en adapters is daardoor verleden tijd, net als de risico’s van hittevorming en brand door het overladen van batterijen. Bovendien wordt de levensduur van batterijen verlengd doordat de laadduur automatisch beperkt wordt.

Gebruik de Chargestop voor o.a. opladers van: mobiele telefoon, digitale camera, DECT telefoon, batterijlader, accu boormachine, scheerapparaat, discman, elektrische tandenborstel, spelcomputer of kruimeldief.

Energieverbruik gezin verminderen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s